Verslag benefieten

Benefiet Haarlem 2

Het is inmiddels half juli, en we hebben een drukke maand achter de rug hier bij Casa de la Alegría! Zo was oprichtster Laurie in Nederland, en hebben we een hoop leuke activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor de stichting!

 
Zo was er ons ¡Benefiesta! in Haarlem, een spetterende avond met dans en muziek waar mensen tot diep in de nacht gedanst hebben op muziek van DJ Schultz. Ook organiseerden we een workshopmiddag in Tilburg, waar mensen meer konden leren over de creatieve methodes die we gebruiken met de kinderen in Bolivia, een theaterworkshop konden volgen, en we allemaal de merengue hebben leren dansen! Als laatste heeft ook stagiaire Laura, die deze week naar Cochabamba vertrok om daar 3 maanden aan de slag te gaan als creatief therapeut, een benefiet georganiseerd. Op dit ¡Bailar por la Benefiesta! werden verschillende dansworkshops gegeven, en kon iedereen daarna lekker losgaan tijdens het vrijdansen.

 
Benefiet Haarlem 1We hebben met deze drie dagen het mooie totaalbedrag van 1150 euro op weten te halen. Met dit geld kunnen we in Cochabamba verder met het ontwikkelen, aanpassen en implementeren van onze programma’s, waardoor deze nog beter kunnen worden aangepast aan de lokale omstandigheden van de kinderen in Bolivia, en de kinderen nog effectiever kunnen worden geholpen. Maar bijna net zo belangrijk waren de bergen energie en enthousiasme die deze dagen de boventoon voerden, en de interessante nieuwe contacten die we hebben opgedaan!

 
Benefiet Haarlem 4

Wij willen al onze vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor al hun harde werk, en ook alle mensen die naar onze benefieten zijn gekomen, hapjes, drankjes en spulletjes uit onze shop hebben gekocht of op een andere manier geholpen hebben: enorm bedankt!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *