Ondertussen in Nederland

In Bolivia is Laurie druk bezig met het opzetten van Casa de la Alegría. De eerste proefworkshop theater is geweest en deze is bijzonder goed verlopen. Wat heeft ze in korte tijd veel gedaan

en wat zijn we blij met alle fijne mensen die ze daar al om zich heen heeft verzameld, en die ons willen helpen. Maar ook hier in Nederland begint alles steeds meer vorm te krijgen. Het is gaaf om te zien dat iets wat meer dan een jaar geleden nog maar een idee was, nu vorm heeft gekregen. Hierdoor kunnen we nu daadwerkelijk die jongeren waarvoor we het allemaal doen, gaan helpen en dat geeft een super goed gevoel! Ik vertrouw er volledig op dat het in Bolivia helemaal goed gaat komen met Laurie aan het roer. En ook hier in Nederland zullen we dit jaar mooie dingen neer gaan zetten.

Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe site en staan er voor 2012 heel wat activiteiten op het programma. Sponsorlopen, een benefietavond, Koninginnedagmarkten en natuurlijk een avond voor al onze sponsors, vrijwilligers en relaties. Als bestuurslid evenementen ben ik op dit moment druk bezig om projectplannen voor de verschillende evenementen uit te werken. Een superleuke klus waarin ik veel creativiteit kwijt kan. Niet alleen bedenk ik wat we dit jaar gaan doen, maar ook wanneer, hoe, wat er voor nodig is en wie dit gaan doen. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld alweer druk bezig met het organiseren van de verkoop op verschillende vrijmarkten tijdens Koninginnedag. Het reserveren van plekken, het regelen van kraampjes en van spullen om te verkopen en mensen vinden die voor ons op een markt willen staan. Allemaal dingen die geregeld moeten worden en waar ik met plezier aan werk! Verder zullen we dit jaar op zoek gaan naar één of meerdere nieuwe bestuursleden en naar vrijwilligers voor uiteenlopende taken.

Kortom, een spannend jaar dus waarin we alles wat we vorig jaar bedacht hebben in de praktijk gaan brengen. Ik heb er super veel zin in! En natuurlijk hoop ik jullie te zien bij één van onze activiteiten dit jaar. Een vrolijke groet!