Kerstactie!

In de aanloop naar Sinterklaas hebben veel kinderen in Nederland de afgelopen weken hun schoentje opgezet. Maar voor de meeste kinderen bij Casa zou dit lastig zijn. Veel van hen hebben namelijk maar 1 paar schoenen en deze zijn vaak oud, versleten of zelfs kapot. Wij vinden het belangrijk dat onze niños stevig in hun schoenen staan. Daarom zamelen we de hele maand december geld in met onze speciale kerstactie. Met de kerstactie willen we voor alle Casa kinderen die het nodig hebben een nieuw paar gympen kopen. 

En dat is niet alles! Alle kinderen verdienen natuurlijk een mooi cadeau; iets dat past bij hun persoonlijkheid en interesses. We gaan daarom voor elke niño op zoek naar een passend cadeau om hen zo met kerst extra in het zonnetje te zetten. Veel van de kinderen bij Casa hebben het thuis niet breed en voor sommigen is dit het enige cadeau dat ze krijgen met kerst. Daar doen we dus maar al te graag wat extra moeite voor! 

Naast cadeaus mag natuurlijk gezelligheid ook zeker niet ontbreken. We zijn dan ook al hard aan het plannen om met alle groepen een leuke en knusse kerstactiviteit te organiseren. Ook hiervoor hebben we je hulp hard nodig. Met jouw financiële bijdrage kunnen we tijdens de feestdagen de kinderen een echt kerstgevoel geven. Help je mee? Doneren kan via deze link

Namens onze niños, alvast ontzettend bedankt en een hele mooie kerst gewenst!