Hola (new) face!


“Mijn grote droom is om in het buitenland te werken bij een NGO”

Nadine, marketingmedewerker stelt zich voor 

“Oorspronkelijk had ik bij Casa de la Alegría gereageerd op een vacature om voor zes maanden in Bolivia  aan de slag te gaan. Helaas was deze positie door Corona wat onzeker en besloot ik voor nu vanuit Nederland aan de slag te gaan, om alsnog een steentje bij te dragen en de organisatie vast te leren kennen. Ik heb onder andere geholpen met het herbouwen van de Juntucha website, daarnaast focus ik mij nu op het schrijven van het marketing- en communicatie plan van Beyond South America
voor 2021.”


Wat is je functie?

Marketingmedewerker sinds juni 2020 voor zusterorganisatie
Beyond South America en Casa de la Alegría

Waar word je blij van? 

“Het staat bovenaan mijn lijstje om naar Zuid-Amerika te gaan en naar Bolivia af te reizen om met eigen ogen te zien hoe het daar gaat en waar we vanuit Nederland aan meebouwen.”

Wie of wat zou je nog eens voor je lens willen hebben?

“Ik zou graag nog eens wildlife of mooie landschappen willen fotograferen, bijvoorbeeld tijdens een safari of een tocht door de jungle in Zuid Amerika. Maar het lijkt me ook gaaf om, zodra het kan, eens een kijkje te nemen bij Casa de la Alegría, om foto’s te maken van de kinderen en activiteiten en al het moois dat Bolivia rijk is!”

Wat maakt je boos of verdrietig? 

“Afval op straat.. gooi het gewoon in de prullenbak!”

In ons logo staat een opkomende zon. Ben jij meer een ochtend- of een avondmens?

“De afgelopen periode ben ik toch wel echt een ochtendmens geworden. Fijn om al vroeg op pad te gaan en bijvoorbeeld een wandeling te maken of even een yoga lesje te doen om mijn dag te beginnen. Ik vind het stiekem zonde om de hele ochtend in bed te liggen, vooral nu de zon vaker gaat schijnen.” 

Als je met onze ninos zou mogen koken wat zou je maken?

“Pizza! Ik ben gek op de Italiaanse keuken en ik ga daar ook regelmatig op vakantie. Lekker zelf je pizzadeeg maken en bepalen welke groenten je erop doet, lijkt me een heerlijke bezigheid voor de kinderen van Casa. En helemaal leuk om de eigengemaakte pizza daarna lekker op te eten!”