Kom maar op 2013, wij hebben er zin in!

25 januari 2011 ontmoetten de docenten en ik elkaar voor het eerst, tijdens de sollicitaties.
Veel van wat ze zeiden begreep ik, door hun pittige accenten en mijn Spaans, nog niet. Ook de inhoud was me vaak nog erg abstract. Het was allemaal nieuw en onbekend terrein! Andersom was dat overigens net zo vaak het geval. “Wat bedoelt ze nou?”, vroegen ze dan wel eens aan elkaar.

Precies een jaar geleden hebben we aan één woord genoeg. Tijdens de evaluatie vlogen uitspraken als: vertrouwen, elkaar alles kunnen zeggen en een stevig team zijn, me om de oren. We hebben elkaar leren kennen, begrijpen elkaar, weten wat we willen en belangrijker, wáár we naartoe willen!

Vorig jaar was het consolidatiejaar, dit jaar wordt het groei jaar, in inhoudelijke zin dan. We willen meer de diepte in, meer therapeutisch aan de slag. Ik ga naar Nederland om inspiratie op te doen bij organisaties die zich bezig houden met sociaal emotionele ontwikkeling en creatieve therapie en de docenten hier gaan een aantal cursussen/ workshops volgen om meer de wereld van de therapie in te duiken en hiermee hun theaterdocenten kennis aan te vullen. Kom maar op, 2013! Wij hebben er zin in!