Kinderen Koken voor Kinderen!

Roberta Pagnier, bekend van kookzender 24Kitchen, kookt op maandag 22 december samen met kinderen een Boliviaans kerstdiner in het Kinderkookkafé in Amsterdam, om geld op te halen voor de stichting. De kinderen gaan hierbij niet alleen koken, maar leren ook iets over het leven van hun leeftijdsgenootjes in Latijns-Amerika.
 
Roberta Pagnier is kok bij foodzender 24Kitchen. Ze presenteert daar de programma’s De Makkelijke Maaltijd en De Volkstuin, en is coauteur van het kookboek Heerlijk Italiaans. Omdat zij zelf een dochter heeft in dezelfde leeftijdscategorie als de kinderen waar wij mee werken, vond ze dit een mooie gelegenheid om zich samen met haar dochter te verdiepen in het leven van kinderen in een andere cultuur.
 
Het Kinderkookkafé is al sinds 1981 een begrip in Amsterdam, en staat bekend als dé plek waar kinderen kunnen koken en bedienen voor gasten. De kinderen maken onder professionele begeleiding een maaltijd, die ze vervolgens kunnen serveren aan vrienden en familie. Het Kinderkookkafé besteedt veel aandacht aan vers en multicultureel eten, wat onze samenwerking een hele logische maakt!
 
Er zijn maar 30 plaatsen, dus meld je snel aan via: kim@casadelaalegria.nl
 

Wat: Kinderen Koken voor Kinderen!
Datum: maandag 22 december
Tijd: 15.30 – 18.30 (onder voorbehoud)
Entree: €20,- per kind, €15,- per gast
Locatie: Kinderkookkafé, Vondelpark 6B, 1071 AA Amsterdam
Meer informatie: Ons Facebook Event

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *