Vrijwilliger/stagiair worden

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen bij het bereiken van onze doelen. Dit kan op verschillende manieren:

Vrijwilliger worden of stage lopen

Wil jij je graag actief inzetten voor de stichting? Dit kan vanuit Nederland, België en vanuit Bolivia zelf. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen met:

  • ideeën over fondsenwerving;
  • organiseren van sponsorlopen, benefietdiners, muzikale feestavonden en ga zo maar verder;
  • kennis over sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren;
  • ondersteuning van onze workshops;
  • je afstudeerstage of vrijwilligerswerk doen bij ons in Bolivia. Wij werken samen met Beyond South America, een kleinschalig bemiddelingsbureau dat helpt, ondersteunt, bundelt en schakelt bij stages, vrijwilligerswerk en cursussen. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar Bolivia te komen.

Kijk voor meer informatie eens bij onze vacatures, of stuur een mailtje naar info@casadelaalegria.nl. Casa de la Alegría is met name geïnteresseerd in adviezen, kennis en medewerking over de thema’s kunst, theater en muziek en dans. Psychologen, pedagogen, docenten, dramaturgen, sociaal werkers en mensen met marketing-ervaring zijn bij ons bijzonder welkom!

Vacatures

Hieronder zie je een lijst van de vacatures die we momenteel open hebben staan. Wil je meer informatie, of heb je andere ideeën of kwaliteiten? Neem gerust contact met ons op!

Vacature Creatief therapeut voor 1 jaar 
Vacature Marketingspecialist voor promotie talenschool 
Vacature Marketingspecialist in Bolivia (vrijwillig of stage)
Vacature Marketingspecialist in Duits- en Franstalige landen (vrijwillig)
Vacature Creatief therapeut (1 jaar)
Vacature Vrijwilliger Team Nederland
Vacature Sociaal-Coordinator (1 jaar)

Deel je kennis

Ben jij actief in competentie- of talentenontwikkeling, bij kinderen of bij volwassenen? Ontwikkelt jouw bedrijf programma’s voor sociaal-emotionele ontwikkeling? Neem dan contact met ons op via info@casadelaalegria.nl! Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken om de handen ineen te slaan, bijvoorbeeld door uitwisseling van collega’s of medewerkers naar Bolivia. Schakel ons in bij een wens om te internationaliseren! Wij vertellen jouw klanten graag over jullie bijdrage aan ons werk en de geweldige resultaten die we samen boeken.

Inschrijven nieuwsbrief
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt ongeveer één keer per kwartaal uit. Hierin vertellen we over de activiteiten die er zijn ondernomen in Cochabamba, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe het gaat met het project.

E-mail: