Doneren

amigos NL 2019

Amigos van Casa de la Alegría

Je bent al Amigo van Casa de la Alegría voor 9 euro per maand. 50 Amigos zorgen er samen voor dat een project financieel onafhankelijk wordt van fondsen. Dit zorgt ervoor dat wij meer tijd kunnen investeren in de inhoud. Geïnteresseerd? Maak jouw maandelijkse donatie over naar NL17SNSB0859248550 t.n.v. Stichting Casa de la Alegria o.v.v. Amigos en meld je aan door te mailen naar info@casadelaalegria.nl. Via dit mailadres is het ook mogelijk meer informatie te ontvangen. Helaas is het voor ons niet mogelijk een automatische afschrijving in werking te stellen.

Eenmalige donatie

Ook met een eenmalige donatie kun je ons enorm helpen.

  • Met 5 euro kunnen we materialen kopen voor een workshop talentontwikkeling
  • Met 10 euro kunnen we een boksbal aanschaffen voor de workshop over agressie.
  • Met 20 euro kunnen we een workshop voor 10 kinderen financieren.
  • Voor 50 euro kunnen we een nieuwe workshop of methode ontwikkelen.

Alle bijdragen klein of groot zijn van harte welkom! Ons rekeningnummer is NL17SNSB0859248550 t.n.v. Stichting Casa de la Alegria. Of maak uw bedrag over via paypal.me/casadelaalegria. Giften zijn fiscaal aftrekbaar door onze ANBI status.   Met uw gift helpen wij getraumatiseerde kinderen zich voor te bereiden op een beter toekomst!  Bedankt voor jullie steun!   

Inschrijven nieuwsbrief
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt ongeveer één keer per kwartaal uit. Hierin vertellen we over de activiteiten die er zijn ondernomen in Cochabamba, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe het gaat met het project.

E-mail: