Benefiet voor Casa de la Alegría

Aankomende vrijdag organiseert onze nieuwe stagiaire Sabine Seijerlin een benefiet voor de Casa in Haarlem. Hieronder de tekst van de uitnodiging:

 

Op vrijdagavond 1 november in Haarlem zal er een benefiet evenement worden gehouden voor Stichting Casa de la Alegría in Bolivia.

Op deze benefiesta zal Coro Cantoro Spaanstalige liederen ten gehore brengen, zijn er verschillende dansen te aanschouwen, muziek, sieradenverkoop, een kleding veiling en nog veel meer! Kortom; wees erbij en zet het in de agenda! Vamos a bailar para Bolivia! Kaarten a €10,- inclusief een consumptiebon zijn aan de deur te koop.

Casa de la Alegría is het Huis van de Vrolijkheid! Een jonge stichting die jongeren in Cochabamba, Bolivia, stimuleert en faciliteert om trots te worden. Dit doen ze door hen workshops aan te bieden; om trauma’s te verwerken, meer assertief en weerbaar te worden en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. De Casa, of (t)huis, is een creatief buurthuis dat met een vrolijke insteek serieuze doelstellingen heeft.

www.casadelaalegria.nl

 

De benefiet wordt in samenwerking met Dance in Art (DiA) in Haarlem georganiseerd.

Kunstenaars van DiA willen de kunst en burger ‘dichterbij’ elkaar brengen met een nieuw initiatief voor zowel jongeren als volwassenen.
Choreografen, dansers, muzikanten, beeldend kunstenaars en schrijvers, creëren interdisciplinaire kunstvoorstellingen waarmee kunst toegankelijk gemaakt wordt voor een breed publiek. Het interdisciplinaire kunstplatform is een plek waar dans, muziek, theater, film, fotografie, beeldende- en literaire vorming samenvloeien tot een indrukwekkend geheel. Drie keer per jaar zal dans gekoppeld worden aan andere kunstdisciplines, om zodoende tot een kunstproject te komen waarbij amateurs en professionele kunstenaars samenwerken.
DiA richt zich op het samenbrengen van het rijke kunst- en cultuuraanbod in Haarlem en het verbinden van burgers en kunst middels een voor iedereen toegankelijke voorstelling.
http://www.danceinart.nl/