Verslag Benefiet Kinderen Koken voor Kinderen

20141222_160042
Afgelopen maandag was ons Kinderen Koken voor Kinderen benefiet in het KinderKookKafé in Amsterdam! Met 11 koks en kokkinnen, een echte tv-kok en een zaal vol gasten was het een drukke, maar o zo gezellige middag!
 
 
 
 
 
 
20141222_172320
Het diner bestond uit echte Boliviaanse gerechten, en de kinderen maakten in groepen de verschillende gangen. Zo maakten de jongste koks het toetje, leche asado (gebakken custard), en was de middelste groep verantwoordelijk voor het drankje, een limoenlimonade met een spiesje in de kleuren van de Boliviaanse vlag. Het hoofdgerecht, silpancho (vlees met ei, rijst en een salade van paprika, ui en tomaat), werd verzorgd door de oudste kinderen.
 
De kinderen kookten onder leiding van Roberta Pagnier, bekend van 24Kitchen, en dienden het diner daarna op aan de ouders en andere gasten. Ook was er een stand waar mensen spulletjes uit de webshop konden kopen. De foto’s van de middag zijn te vinden op onze Facebookpagina.
 
Alle koks, kokkinnen, gasten en medewerkers van het KinderKookKafé enorm bedankt!
DSC_0666

Sobre nosotros

#omschrijving van admin#

Publicado en: Overig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>